Bemutatkozik Mag József gyakornok

Márciusban elkezdődött a PTKI 2018-as gyakornoki programja.

A nevem Mag József, a Debreceni Egyetem hallgatója vagyok immár 5. éve. Jelenleg Geográfus szakon végzem tanulmányaimat, mester fokon, a Terület és Település szakirány specializáció keretein belül. Életem során mindig nagy érdeklődést tanúsítottam a társadalom tudományok, a területi egyenlőtlenségek kialakulásának, valamint az azokat irányító folyamatok irányába. Ezért döntöttem úgy, hogy ezen szakterületen belül kívánok elhelyezkedni egyetemi tanulmányaimat követően.

A Debreceni Egyetemen töltött hallgatóságom alatt mindig is szerettem volna, egy másik felső oktatási intézmény munkáságába belelátni, részese lenni annak. Ezért döntöttem úgy, hogy ezen tervemet ebben a tanéveben beteljesítem, evégett jelentkeztem a Partiumi Keresztény Egyetem által felkínált szakmai gyakorlatra. Véleményem szerint, ezen időszak remek lehetőség arra, hogy gyakorlati keretek között megszerezhető tudásra tegyek szert, amelyet a későbbi szakmában való elhelyezkedésem során igen nagy hatékonysággal tudok majd kamatoztatni.

Ezen lehetőség, hogy egy határon túli egyetem munkásságan része lehetek mindenképp fontos számomra, amely meghatározó lesz a későbbi tevékenységeim során.

14520413 1131099656984745 1692624619856554338 n